fbpx
catering dietetyczny tajm domowe pudełko

Domowe Pudełko

Nasza dieta Domowe Pudełko to wygodne rozwiązanie, które powstało z myślą o osobach, które nie są na przysłowiowej „diecie”. Cenisz sobie smak domowej, polskiej kuchni, jednak nie chcesz tracić czasu na gotowanie? Mamy dla Ciebie rozwiązanie!
Nasze domowe pudełko to 3 podstawowe posiłki (śniadanie, obiad i kolacja) w wariancie 1800 kalorii, dostarczone wprost pod Twoje drzwi.

Dieta domowe pudełko skierowana jest głównie do:
– osób lubiących tradycyjną polską kuchnię,
– wszystkich chcących poznać naszą tradycyjną kuchnię od nowa,
– każdego, komu nie zależy na diecie skierowanej na typowe efekty redukcyjne.
Dieta łączy w sobie wszystkie najlepsze kulinarnie cechy innych diet naszego cateringu.

Menu na najbliższy tydzień

( 29 maja - 4 czerwca )

Śniadanie
Pasty – chicken curry i twarożek z suszonymi pomidorami na pełnoziarnistej bagietce z letnią sałatką

Obiad
Tagliatelle w sosie śmietanowo-cukiniowym z mozzarellą, pestkami dyni i cząstkami pomidora

Kolacja
Sałatka warstwowa z kaszą bulgur, suszonymi pomidorami i hummusem

Śniadanie
Racuchy maślane z jabłkami, cynamonem i powidłami

Obiad
Gołąbek bez zawijania w sosie pomidorowym podany z kaszą bulgur z zielonym groszkiem, kukurydzą i kalafiorem

Kolacja
Tarta z porem, papryką i mozzarellą oraz grecką sałatką i sosem BBQ

Śniadanie
Pomidorowy gofr z pastą jajeczną z koperkiem i warzywami

Obiad
Kurczak po chińsku z ryżem i karmelizowaną kukurydzą

Kolacja
Leniwe pod cynamonem z wiśniowym jogurtem i prażonymi orzeszkami

Śniadanie
Croissant maślany z twarożkiem, dżemem z czarnej porzeczki i prażonymi orzechami z dodatkiem owoców

Obiad
Lasagne z kolorową fasolką

Kolacja
Wytrawne warzywne pancakes pod tartą mozzarellą z lekką sałatką i paprykowym dipem

Śniadanie
Pieczona manna z truskawkami podana z serkiem bananowym, nerkowcami i plastrami owoców

Obiad
Schab pieczony z ananasem, ziemniaczanym puree i młodą kapustką

Kolacja
Quichez serem i boczkiem na rukoli z dipem koperkowo-jogurtowym

Śniadanie
Ciabata z burakiem pieczonym w pesto, konfiturą z czerwonej cebuli i serem camembert

Obiad
Gyros drobiowy z tzatzikami, żółtym ryżem i surówką z czerwonej kapusty

Kolacja
Tęczowa zapiekanka warzywna z czosnkowym dipem i sałatką z oliwkami i kruszonym twarogiem

Śniadanie
Pasta z grochu z tymiankiem, włoską focaccią i rukolą z warzywami

Obiad
Burger z nuggetsami i sosem serowym i pieczonymi warzywami korzeniowymi

Kolacja
Wytrawne syrniki z jajkiem sadzonym, blanszowanym szpinakiem i dipem jogurtowym z papryką